Va stam la dispozitie cu o gama diversificata de domenii aplicate traducerilor, potrivit nevoilor personale. Oferim traduceri legalizate personelor fizice si juridice, pentru diverse documente ca:

• Traduceri legalizate ale documentelor redactate intr-o limba straina;

• Traduceri legalizate pentru acte de identitate: carte de identitate, pasaport, certificat de nastere/casatorie/deces, cazier judiciar, permis auto etc.;

• Traduceri legalizate pentru acte de studiu: diploma de studiu si suplimente de diploma, adeverinta medicala, foaie matricola, atestat sau certificat de competente,etc.;

• Traduceri legalizate pentru acte auto: facturi, taloane,etc;

• Traduceri legalizate pentru documente juridice: contracte comerciale, contracte de asociere, de achizitii, de inchiriere, contracte individuale si colective de munca etc;

• Traduceri legalizate pentru dosare de emigrare, invitatii, scrisori, recomandari;

• Traduceri legalizate pentru acte emise de catre instante judecatoresti: citatii, sentinte;

• Traduceri legalizate pentru dovezi de constatare emise de organele de politie.
Art. 94. Pentru efectuarea traducerii, daca aceasta nu este facuta de notarul public autorizat în acest scop, traducatorul atestat potrivit legii, care a întocmit traducerea, va semna formula de certificare a acesteia, iar notarul va legaliza semnatura traducatorului. Legalizarea semnaturii traducatorului se poate face si dupa specimenul de semnatura depus la biroul notarului public. Daca înscrisul se traduce din limba româna într-o limba straina sau dintr-o limba straina în alta limba straina, atât certificarea traducerii, cât si legalizarea semnaturii traducatorului de catre notarul public se vor face si în limba straina în care se face traducerea.

Traducerile legalizate reprezinta traducerile realizate, semnate si stampilate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba respectiva, ulterior fiind legalizate de catre un Notar Public. Prin legalizare, notarul certifica calitatea de traducator autorizat in baza unui specimen de semnatura prezentat si confera respectivului document autenticitate si forta juridica.
traduceri legalizate Craiova
Daca doriti ca traducerile dvs. sa fie legalizate notarial, trebuie sa ne prezentati documentele in original, deoarece notarii publici solicita sa le examineze inainte de a efectua legalizarea traducerii.

Echipa Pro Lingua Expert este compusa din traducatori profesionisti, cu specializari in diferite domenii, care sunt instruiti si evaluati in mod permanent, astfel ca reusim sa oferim clientului, servicii performante.

Punem accent pe calitate si promptitudine, oferindu-va garantia de a va ajuta in cel mai scurt timp posibil.